Een drukke decembermaand in de winkel met uiteenlopende thema’s

De afgelopen maanden is het vooral erg druk geweest met  het verhuren van themakleding in thema’s zoals Halloween feest, spokentocht en Bierfesten.

Was het Halloween vorig jaar nog volop met enge maskers en enge outfits, dit jaar werd er meer aandacht besteed aan het schminken en dragen van kleurlenzen. We hebben weer prachtige creaties mogen aanschouwen. Ook hebben we talloze foto’s ontvangen waar wij altijd erg blij mee zijn. Hierdoor kunnen ook andere mensen weer op ideeën worden gebracht om hun feest tot een succes te maken.

Vele bierfest kostuums van Kledingverhuur Friesland gingen dit jaar over de grens. Maar ook dicht bij huis zijn er inmiddels genoeg bierfesten te bezoeken. Bij ons is er ruime keus in echte tiroler bierfest kledij vanaf de kleine (kinder) maatjes tot maat XXXXL.

De laatste weken van deze decembermaand staan in het teken van de kerstmarkten in de stijl van Charles Dickens en Anton Pieck sferen. Ook de kerst-en nieuwjaargala’s zijn weer in aantocht. Kortom, voor ons een bijzondere tijd om alle feestgangers in spe te adviseren bij het uitzoeken van passende themakleding.

charles dickenson galajurk galakleding b galakleding c galakleding halloween 2 halloween 3 halloween tiroler bierfest