Veelgestelde vragen


is er sprake van borg-betaling bij het huren van kleding?

Bij ons hoef je geen borg te betalen. Ook mag men de kleding ruim 1 week van te voren halen en hoef je slechts 1 dag te betalen. Daarmee geven wij onze feestvierende klant het ouderwets vertrouwen.


Kan ik met de pin betalen?

Je kan zowel met de pin als contant betalen


Wanneer kan ik de kleding ophalen?

Bij ons mag je de kleding ruim 1 week van te voren halen en hoef je slechts 1 dag te betalen.


Kan ik ook op avond de winkel bezoeken?

Onze winkel is iedere week op dinsdag, woensdag en donderdag geopend tot 20:00 uur in de avond. Afspraken met groepen >10 personen buiten de gestelde openingstijden kunnen in overleg worden gemaakt.


Wat kost het huren van een kostuum?

Wij verhuren complete kostuums inclusief accessoires voor € 17,50. Je mag dan de kleding ruim 1 week van te voren halen en je hoeft slechts alleen de daghuur te betalen.

Het huren van galakleding bedraagt € 42,50 per kostuum. Dit bedrag is inclusief stomerijkosten.


Kan ik ook kleding kopen?

Jazeker! Wij informeren je hier graag over in de winkel.


Moet ik de kleding wassen bij terugbrengen?

Graag de kleding op een fijn was programma 30 graden wassen zodat de volgende klant ook weer in een schoon kostuum kan feestvieren.


Kan ik kleding reserveren?

Wij hebben meer dan 15.000 kostuums in de winkel waardoor het niet mogelijk is om kleding te reserveren. Daar is het assortiment gewoonweg te groot voor. Bij ons in de winkel begint het feestje al. Onze enthousiaste medewerkers adviseren je graag bij themakleding passend bij jouw feest en jij als persoon.

Het reserveren van Sinterklaas en pieten is wel mogelijk. Reserveringen kun je plaatsen via het online boekingsformulier.