Bij Kledingverhuur Friesland is het iedere dag feest!

Meerdere vertrekken met ieder een eigen thema geven de feestvierende klant in spé de ruimte om vrij hun gang te gaan in het uitzoeken en passen van de meest uiteenlopende creaties. Van Flowerpower tot Tiroolse kleding, van een echte Disco-diva tot Sneeuwwitje, bij Kledingverhuur Friesland is geen nee te huur. De winkel is uitgerust met maar liefst 15.000 kledingstukken en bijpassende accessoires waardoor voor de feestganger het feestje al begint bij Kledingverhuur Friesland te Drachten.

Naast de ruime thema en feestkleding is er een ruimte met een geheel vernieuwde collectie galakleding. De collectie is uitgebreid met kostuums voor jeugd maar ook voor volwassenen met een maatje meer.

Eigen naaiatelier

Kledingverhuur Friesland onderscheidt zich op de markt door uit te blinken met een geheel eigen collectie kleding van hoge kwaliteit. Dagelijks wordt er in het eigen naaiatelier door coupeuses kleding gemaakt die zeker niet alledaags zijn.

Ouderwets vertrouwen

Bij ons hoef je geen borg te betalen. Ook mag men de kleding ruim 1 week van te voren halen en hoef je slechts 1 dag te betalen. Daarmee geven wij onze feestvierende klant het ouderwets vertrouwen.
Iets wat zeer wordt gewaardeerd.

Drie avonden geopend

Vanwege de enorme vraag en om alle klanten voldoende aandacht te kunnen geven, is de winkel op dinsdag, woensdag en donderdagavond tot 20:00 uur geopend.
Plezier, humor en een hoog serviceniveau staan binnen het bedrijf centraal!

Graag tot ziens in de leukste winkel van Friesland!